MAJEBÁCKÉ DIVADLENÍ 2013

I. ročník 

Po úspěšném uvedení v roce 2012 inscenace Kde je Lily?  jsme se rozhodli posunout svá představení ještě dál a Divadlo Maebh připravilo pro své fanoušky ojedinělou záležitost s názvem „Majebácký divadlení maraton“.
V Divadle DIALOG se hrály tři hry v jeden den.

Začalo se od minulosti  - Špička nosu (30.léta min. století), přes B.O.T.A. (současnost) po budoucnost – Kde je Lily? (rok 2070).

Všechny hry měli u diváků velký ohlas a proto jsme se rozhodli, že návštěvnost využijeme pro dobrou věc. Dva členy našeho souboru (manželský pár) totiž v roce 2010 postihla rodinná tragédie, kdy byla u jejich syna diagnostikovaná leukémie. Divadlo bez těchto stěžejních členů muselo přerušit svoji činnost. Vše dobře dopadlo, chlapeček je zdravý a divadlo Maebh se v roce 2011 vrátilo na prkna se „Špičkou nosu“.

Výtěžek 7430,-KČ ze vstupného jsme věnovali pro dobrou věc - neziskové organizaci Zdravotní klaun jako poděkování za rozdávání smíchu v těžkém období.

Novinky

hledá se herec

!!! POZOR!!!! Divadlo Maebh hledá do svého kruhu HERCE. Muže 20-40 let. Vítáme zkušenosti s mluveným projevem. Zájemci pište na email : oldruska@gmail.com   Zkouší se středy 18-20h. Představení 2x měsíčně.

Celý článek